Ödemişler herkeseyatırma ben sıfırladım bakiyeyi bilerek ...
Yanlış yapmışsın benden söylemesi 500 yap 300 yatır 500 Çek değil mi bu ..senin bakiye şu an 200 ama bakiyen şu an 500 olması gerekiyor
Vay mk bileydim yatirirdim bendeÖdemişler herkese
500dü onlar 200e düşürdüYanlış yapmışsın benden söylemesi 500 yap 300 yatır 500 Çek değil mi bu ..senin bakiye şu an 200 ama bakiyen şu an 500 olması gerekiyor
Bu site dolandırıcıdır bilginiz olsun yatırım falan yapmayın reklam ücretlerini ödemen kaçtılar3 gündür çekemedim şunu
Yapma be adminim yatırım yaptım 15 dk önceBu site dolandırıcıdır bilginiz olsun yatırım falan yapmayın reklam ücretlerini ödemen kaçtılarhırsızlar yani
fazla yüklenmeyin o siteye ne yapacakları belli degil ben kestiremedim o siteyi o yüzden gönderdim bide istedigimiz veri alamadık o siteden beklenti yüksekti bizler için o siteden lakin kötü bir yönetim işleyişi sıkıntılıydıYapma be adminim yatırım yaptım 15 dk önce
Vardır bi bildiğinizfazla yüklenmeyin o siteye ne yapacakları belli degil ben kestiremedim o siteyi o yüzden gönderdim bide istedigimiz veri alamadık o siteden beklenti yüksekti bizler için o siteden lakin kötü bir yönetim işleyişi sıkıntılıydı
onların marketing ekibi işletme müdürleri dolandırıcı piyasada bir çok kişiyele iş yaptılar adamların paralarını vermediler düşün adam yazılımcıyı dolandırıyor o dereceVardır bi bildiğiniz
üzülme la be sana atarım 200Vay mk bileydim yatirirdim bende
Bizim para yalan oldu desene o zamanonların marketing ekibi işletme müdürleri dolandırıcı piyasada bir çok kişiyele iş yaptılar adamların paralarını vermediler düşün adam yazılımcıyı dolandırıyor o derece
Abi haşlandık ödeme yapmıyorlarmışVay mk bileydim yatirirdim bende
5 dk önce herkese ödemiş diyordun ne oldu bir andaAbi haşlandık ödeme yapmıyorlarmış
Yaparlar ama geç yaparlarAbi haşlandık ödeme yapmıyorlarmış
Rol mü yapacazüzülme la be sana atarım 200
E sen dedin ya böyle böyle diye içime kurt düştü5 dk önce herkese ödemiş diyordun ne oldu bir anda
yüklenmeyin diye söylüyorumE sen dedin ya böyle böyle diye içime kurt düştü
Benim de içime düşürdü parayı pic ettim bilerekE sen dedin ya böyle böyle diye içime kurt düştü
sizden kurt var mı piyasadaBenim de içime düşürdü parayı pic ettim bilerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?