- 18 May 2021
- 20,137
- 3,530
- Konbuyu başlatan
-
- #6,141
bazen şaşırmamak elde degil senin içinAvvabet 7 ve üzeri dedik zaten bu 1 tahmin değil mi 7+ yani
7 gol ve üzeri demişiz onu bilmişiz. Bu bilginin hatrina bile eklenmesi lazım. Zaten 3 lü kombine diyor tutturmak da zor amabazen şaşırmamak elde degil senin için
aklıma bir şey geldi şimdi söylesem olmaz resmi hesaptayım7 gol ve üzeri demişiz onu bilmişiz. Bu bilginin hatrina bile eklenmesi lazım. Zaten 3 lü kombine diyor tutturmak da zor ama
Tahmin doğru ama birden fazla cevap olduğu için geçersiz.Avvabet 7 ve üzeri dedik zaten bu 1 tahmin değil mi 7+ yani
Yahu tek tahmin 7 gol olur gerisini bilemem demek işteTahmin doğru ama birden fazla cevap olduğu için geçersiz.
bol şanslar diliyoruz
Saplaaa
Bol şanslar gidici gibi
Nerdesin kacakBol şanslar gidici gibi
Noldu looo kaçak falan. Berabere gittim geldim y sonra emek yiyordumNerdesin kacak
Valla bende önce cenazeye gittim ordan çıktım pazar a gittim ordan ciktim berbere gittim ordan çıktım amcamlara gittimNoldu looo kaçak falan. Berabere gittim geldim y sonra emek yiyordum
Ben bide markete alışverişe gitmistim. Tebrikler Ona rağmen Benden çok yere gitmişsinValla bende önce cenazeye gittim ordan çıktım pazar a gittim ordan ciktim berbere gittim ordan çıktım amcamlara gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?