Kupon ne kadar veriyor ona göre cokelim -#+₺Roll yok he sonra laf yapmayın. Kupon ali reisindir. Para isteyen ona gitsin
Aha yamyamlar dadandı.45 dk geçsin 10 dkda uzatma versin daha gol gelmezkuponu paylaşan sensin senin kupon benlik birsey yok sadece maçları ben verdim
Kankam kupon 2k veriyor. Arkada kaybım da 5k. Kayba da ortadan gellllKupon ne kadar veriyor ona göre cokelim -#+₺
3 gol olmuş maçta kalan 1 hesapladım 11 oran yapıyor 200 freebet kasa 2 k temiz abimAha yamyamlar dadandı.45 dk geçsin 10 dkda uzatma versin daha gol gelmez
Eydolunun dedin ya ondan sordum la shsjdKankam kupon 2k veriyor. Arkada kaybım da 5k. Kayba da ortadan gellll
@Klostrofobi bir gole kalmış kuponun
La kuponu benmi paylaştım görmedin mi kimin kuponuEydolunun dedin ya ondan sordum la shsjd
3 daha gitti gelse ne gelmese ne. Can sağlığı olsun diyelim@Klostrofobi bir gole kalmış kuponun
15 dk istirahat et bakma maclara3 daha gitti gelse ne gelmese ne. Can sağlığı olsun diyelim
Geçmiş olsun hırs yapma ağa soluklan biraz3 daha gitti gelse ne gelmese ne. Can sağlığı olsun diyelim
Çıktı mı ki düşsün
?
İrispi olmuş diyor
Bol şans cano
Bol şans abi
Saplakeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?