- 18 May 2021
- 20,100
- 3,528
- Konbuyu başlatan
-
Bundan sonra ödül harici kimse bana para demesin bu nedir mk ya anasını sikim daraldim yav
Şimdi mesele para degil burda paylaşım içirisinde olan bir kardeşimiz var aldıgını pay ediyor burda alamayan arkadaşlar alan arkadaşlar da kendi arasında rol yapsa paylaşıma girse olmazmı bize yakışan bu duruş olmalı @EYDOLU şahsında söylemiyorum kim dagıtım yaparsa alamayan arkadaş olursa alan arkadaşlar rol yapsın burda bir paylaşım içisindeyiz ailemizden çok zamanımızı burda geçiyoruz birbirimizi anlıcagımızı düşünüyorum....Ekli dosyayı görüntüle 9307
Geri atacaktım Maçkolik kesmis parayı ibandan hadi iyi geceler yarin atarim ben geri @EYDOLU
Şimdi mesele para degil burda paylaşım içirisinde olan bir kardeşimiz var aldıgını pay ediyor burda alamayan arkadaşlar alan arkadaşlar da kendi arasında rol yapsa paylaşıma girse olmazmı bize yakışan bu duruş olmalı @EYDOLU şahsında söylemiyorum kim dagıtım yaparsa alamayan arkadaş olursa alan arkadaşlar rol yapsın burda bir paylaşım içisindeyiz ailemizden çok zamanımızı burda geçiyoruz birbirimizi anlıcagımızı düşünüyorum....
sagol sanada iyi geceler seviliyorsun kardeşim sana bir tane yeni gelecek sponsordan nakit eklettirecegiz ilk gelen sponsor hangisi olursa artıkHadi iyi geceler herkese @wustelerk sana good night
Birader mackolige paramı yediriyorsunEkli dosyayı görüntüle 9307
Geri atacaktım Maçkolik kesmis parayı ibandan hadi iyi geceler yarin atarim ben geri @EYDOLU
sagol sanada iyi geceler seviliyorsun kardeşim sana bir tane yeni gelecek sponsordan nakit eklettirecegiz ilk gelen sponsor hangisi olursa artık
Paranın mk ben parasında değilim...kafa sikiyorsun ...geri atacaksan da bana atma istemiyorum @Aimar a atEkli dosyayı görüntüle 9307
Kalsın ondan katlar dağıtım yaparParanın mk ben parasında değilim...kafa sikiyorsun ...geri atacaksan da bana atma istemiyorum @Aimar a at
Kalsın ondan katlar dağıtım yapar
Selam iyiz sen nasılsınSelamlar Günaydınlar Arkadaşlar Nasılsınız
Bizlerde İyiyiz Sagolun TeşekkürlerSelam iyiz sen nasılsın
Paranın mk ben parasında değilim...kafa sikiyorsun ...geri atacaksan da bana atma istemiyorum @Aimar a at
Selamlar Günaydınlar Arkadaşlar Nasılsınız
Bizlerde Yönetimi Bekliyoruz Çok Kaliteili Bir Marka Arımıza İşallah Katılıcaktıraleyküm selam büyük sürprizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?