- 18 May 2021
- 20,071
- 3,528
İşimiz zorMERHABALAR ARKADAŞLAR YARIN GALATASARAY BAYERN MÜNİH ŞAMPİYONLAR LİGİ KARŞILAMASINI HANGİ TAKIM KAZANIR TAHMİNLERİNİZİ ALALIM GOLLERİ KİMLER ATAR İYİ FORUMLAR
icardi sakatlandımıSane veya musiala dan en az birisi kesin gol atar
Okan burun açıkladı iğneyle belki oynar diye yarın belli olucakmışicardi sakatlandımı
bence taktik yapıyor galatasaray sakat falan degilOkan burun açıkladı iğneyle belki oynar diye yarın belli olucakmış
Umarım öyledirbence taktik yapıyor galatasaray sakat falan degil
olabilir tattik savaş baştan başladı kontrollü bir maç olucak gibi geldi icardiyi oynatmayabilir sonradan oyunada alabilir senaryosu çok farklı maçınUmarım öyledir
Bilene ödül var miEkli dosyayı görüntüle 9283
MERHABALAR ARKADAŞLAR YARIN GALATASARAY BAYERN MÜNİH ŞAMPİYONLAR LİGİ KARŞILAMASINI HANGİ TAKIM KAZANIR TAHMİNLERİNİZİ ALALIM GOLLERİ KİMLER ATAR İYİ FORUMLAR
ödülü ayarlarız yarın etkinlik açabiliriz karşılaşmayaBilene ödül var mi
Ben 02 çifte şans diyorumödülü ayarlarız yarın etkinlik açabiliriz karşılaşmaya
Demekki Boşuna Degilmiş Dedikleri türkiye futbol galatasaraya karşı oynanan bir oyundurBen 02 çifte şans diyorum
Yok onunla alakası yok..Türk takımı neticede Avrupa da oynuyor inşaallah kazanır Galatasaray canı gönülden istiyorum..ama benim düşüncem bu yöndeDemekki Boşuna Degilmiş Dedikleri türkiye futbol galatasaraya karşı oynanan bir oyundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?