Allah rahmet eylesin. Lahmacununu yiyormuyuzYok öldüm
Para sende huzur sendepara yolla para
Helva yemedin miAllah rahmet eylesin. Lahmacununu yiyormuyuz
Yok be nerede tatlı krizimde tutmusken iyi giderdiHelva yemedin mi
Para sende huzur sende
Saplakeee MonacoMerhabalar Arkadaşlar Forumun rollinglerini Bir süreligine ben yapacagım rolling konusunda yetkilendirildim aranızdan seçegimiz arkadaşlarda sıra sıra rolling yaptıracagız
Forumun rolling Master i bendim ammeMerhabalar Arkadaşlar Forumun rollinglerini Bir süreligine ben yapacagım rolling konusunda yetkilendirildim aranızdan seçegimiz arkadaşlarda sıra sıra rolling yaptıracagız
Aleyküm selam dağıtım konusu kitli sayın admin .dağıtım etkinliği iptal miSelamlar Arkadaşlar nasılsınız
açıcagız zaman bilgindirme yapıcagız konuyu tekrardan sosyal medya hesaplarında avrupa tarafından sorun yaşıyoruz düzelince acıcagız konuyuAleyküm selam dağıtım konusu kitli sayın admin .dağıtım etkinliği iptal mi
Anladım soranlar var o yüzden dedimaçıcagız zaman bilgindirme yapıcagız konuyu tekrardan sosyal medya hesaplarında avrupa tarafından sorun yaşıyoruz düzelince acıcagız konuyu
HopAnladım soranlar var o yüzden dedim
Evet Çözülür Etkinlik BitmezAnladım soranlar var o yüzden dedim
moderator lazımmı hocam kıtlemız çokEvet Çözülür Etkinlik Bitmez
Merhabalar olur tabiki neden olmasın konuşulur arayışımız kadro olarak var zatenmoderator lazımmı hocam kıtlemız çok
valla hocam forum tutulursa bu ısın kazancı çok bırçok ornek forumlar yıldızı partlattıMerhabalar olur tabiki neden olmasın konuşulur arayışımız kadro olarak var zaten
telegram adresiniz var mı rica etsem yazabilirmisinizvalla hocam forum tutulursa bu ısın kazancı çok bırçok ornek forumlar yıldızı partlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?