Teşekkürler sağolasın kesene bereket@Klostrofobi
@wustelerk
@Primearda66
@seyfo123
@MANDALİNA
ARKADAŞLAR KATILIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER YETER EN AZINDAN SİZE BAKİYE OLSUN KATKIMIZ OLSUN FAZLA ZORLAMAYALIM DAGITIM İÇİN @EYDOLU DM DEN YAZIN
Benim vardır sende
Hani bana hani bana@Klostrofobi
@wustelerk
@Primearda66
@seyfo123
@MANDALİNA
ARKADAŞLAR KATILIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER YETER EN AZINDAN SİZE BAKİYE OLSUN KATKIMIZ OLSUN FAZLA ZORLAMAYALIM DAGITIM İÇİN @EYDOLU DM DEN YAZIN
Ben ne dedim dağıtıma geçelimTeşekkürler ama şansın vardı bi adım daha atsaydın keşke
Sen at yinedeBenim vardır sende
evet şansım vardı lakin sizin şansızıda müdahil olmayı tercih etmedimTeşekkürler ama şansın vardı bi adım daha atsaydın keşke
Sıkıntı yok reis senin canın sağolsunevet şansım vardı lakin sizin şansızıda müdahil olmayı tercih etmedim
hani bana derken admin rol açar dagıtım yapar benim bilgidimHani bana hani bana
Başımıza ne geldiyse senin bu bir adım daha sevdandan geldiTeşekkürler ama şansın vardı bi adım daha atsaydın keşke
Züğürt adminim benhani bana derken admin rol açar dagıtım yapar benim bilgidim
Tüm ödüller gonderildi kesene bereketYENİ HIZLI SERİ 15 DK ROL GELİRSE 2K DAGITIM İŞALLAH SÜPRİZLERİ SEVERİM
Ekli dosyayı görüntüle 11083
Bol şans ins pespese atarlar ilk 10 dakika icindeYENİ HIZLI SERİ 15 DK ROL GELİRSE 2K DAGITIM İŞALLAH SÜPRİZLERİ SEVERİM
Hadi bol şansYENİ HIZLI SERİ 15 DK ROL GELİRSE 2K DAGITIM İŞALLAH SÜPRİZLERİ SEVERİM
Teşekkürler @EYDOLU herkesin eline koluna saglık bol şanslar iyi forumlarTüm ödüller gonderildi kesene bereket
rica ederim bol şanslar herkese iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?