- 18 May 2021
- 20,071
- 3,528
- Konbuyu başlatan
-
Şans olur böyle vakalar en sonda atarsın içeriGünaydın ne yapsak olmuyor gece 500 küsur den 600 yapamadım sabahta çok kötü gitti 24-15 den 25-22 puc Belçika kızlar. İçimden geçeni oynasam 500 olacaktı. Ne güzel Beleş 500 çekecektik şans yok
Yaradan diyor bırak bu işleri gözünün önüne bak. sana iddiadan para yok haram para sana yaramaz o yüzden tutmuyor. Ama bu salak kafa hâlâ anlamıyor oynuyor.Şans olur böyle vakalar en sonda atarsın içeri
Kulis 200 speen eklemiş..170 çıktı 200 yatirimliymis. Min 100 max 500 çekim..200 gönder çekip sana geri atayimYaradan diyor bırak bu işleri gözünün önüne bak. sana iddiadan para yok haram para sana yaramaz o yüzden tutmuyor. Ama bu salak kafa hâlâ anlamıyor oynuyor.
Daha önceleri böyle degildi firmalar forumları kötüledi hep zihniyetleri hepsinin aynı deneme bonusu veriyorlar 30 katı çevrim istiyorlarKulis 200 speen eklemiş..170 çıktı 200 yatirimliymis. Min 100 max 500 çekim..200 gönder çekip sana geri atayim
Mandos 200 atsın cekersek gelir@EYDOLU 6.5 üstlü rolling mi geliyor
Kuruş yok penseKulis 200 speen eklemiş..170 çıktı 200 yatirimliymis. Min 100 max 500 çekim..200 gönder çekip sana geri atayim
140 çıktı yükselteyim derken tek attım yattım.Kulis 200 speen eklemiş..170 çıktı 200 yatirimliymis. Min 100 max 500 çekim..200 gönder çekip sana geri atayim
Her zaman ki gibi karavana gene140 çıktı yükselteyim derken tek attım yattım.
Şans olsa nitrodan 300 thebet den 200 cekerdikHer zaman ki gibi karavana gene
Acemiyim genelde kazandıran takımdan devam ederdim. Farklı maçlara kaydık yattıkHer zaman ki gibi karavana gene
As günaydın @EYDOLU @Aimar geleneksel 75 frebetSelamlar Günaydınlar Arkadaşlar
Min max çekim neAs günaydın @EYDOLU @Aimar geleneksel 75 frebet
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
üyelik yok sponsor degilAs günaydın @EYDOLU @Aimar geleneksel 75 frebet
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bilmiyorum ki kirveMin max çekim ne
MandosBilmiyorum ki kirve
Efendim penseMandos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?