Battım sayılır kayıp bonusu 300 yapıp çekmiyorumBatma sakın
245 in üstüne 5 ekle 250 olarak at haydiSenin için tek maç basacam 250 ödül sana kazanirsak
hangi 245 sen bana 245 mi attın ki245 in üstüne 5 ekle 250 olarak at haydi
Ödül gelmiş teşekkürler vurduk muhangi 245 sen bana 245 mi attın ki
Kötü hanım hala bu işleri bırakmadın mı. Bir daha borç falan yaparsan seni öldürürüm diyorbol şanslar arkadaşlar nsaıl gidiyor
borça girmene gerek yokki bir sürü etkinlik yapıyoruz zatenKötü hanım hala bu işleri bırakmadın mı. Bir daha borç falan yaparsan seni öldürürüm diyor
Biz kuş bile vuramayız mk senin attığın 245 in üstüne 5 ekledim geri gonderdimÖdül gelmiş teşekkürler vurduk mu
TeşekkürlerBiz kuş bile vuramayız mk senin attığın 245 in üstüne 5 ekledim geri gonderdim
İtiraf et 9.5 üst yakaladın dimiBiz kuş bile vuramayız mk senin attığın 245 in üstüne 5 ekledim geri gonderdim
Komşu forumda üçkağıtçı olmuş kendimi banlattim. Geçen hafta Çarşambadan beri etkinlik sonuçlanmadı konuyuda silmislerBiz kuş bile vuramayız mk senin attığın 245 in üstüne 5 ekledim geri gonderdim
Geri 250 verirse yaptiririz@EYDOLU müsait oldugunda mandoşa rolling yaptır 200 tl ok
Teşekkürler istemem kalsın@EYDOLU müsait oldugunda mandoşa rolling yaptır 200 tl ok
İyi demişmiyimGeri 250 verirse yaptiririz
OOOOOOoooo Mandoş Sinirlenmişİyi demişmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?