- 30 Nis 2021
- 5,532
- 3,630
Sapla atalanta u19 basin 1 gol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kızlar sana gelmiyor emmoEssek kızı eşsekler
Vay ben o kızlar inkızlar sana gelmiyor emmo![]()
kış mevsimi mandilanı zamanı gelmez
Cimbom kac kackış mevsimi mandilanı zamanı gelmez![]()
2.1 galip emmo sen maçlara nerden bakıyorsun evin yanındaki idda bayisinemi gidiyorsunCimbom kac kac
Kerpeten Ali yan forumda Benim Benim için Bir konu acarmisin. Kesinlikle bir daha banimi açmasınlar öyle birkaç karaktersiz üyenin arasında artık kesinlikle olmam. Ateşi çıkaranlar suçsuz, ateşi söndürmeye çalışanlar suçlu. Bıraksınlar ben hep suçlu kalayım. @mutu55 @Aimar @cevik42 birkaç arkadaş daha hakkını helal etsin başkada birşey demiyorum.
Tmm aynısını paylasacam orda..Kerpeten Ali yan forumda Benim Benim için Bir konu acarmisin. Kesinlikle bir daha banimi açmasınlar öyle birkaç karaktersiz üyenin arasında artık kesinlikle olmam. Ateşi çıkaranlar suçsuz, ateşi söndürmeye çalışanlar suçlu. Bıraksınlar ben hep suçlu kalayım. @mutu55 @Aimar @cevik42 birkaç arkadaş daha hakkını helal etsin başkada birşey demiyorum.
Adama artık bi sus düş yakamdan diyorum uzattikca uzatıyorlar tam şeytan bunlar.Tmm aynısını paylasacam orda..
Yav hepsi yavşak çoluk çocuk hepsiAdama artık bi sus düş yakamdan diyorum uzattikca uzatıyorlar tam şeytan bunlar.
Çoğu çıkarcı parası olana rolling yapana yanaşır dururlarYav hepsi yavşak çoluk çocuk hepsi
4 kere olay kapansın diye 10-15 er dakika forumdan çıktım. Her gelişimde uzatmaya devam etmiş. Bende mecburen cevap vermek zorunda kaldım.Yav hepsi yavşak çoluk çocuk hepsi
Teşekkürler sağolasın. O şeytanlar her yere girer malesef@MANDALİNA hoş geldin geçmiş olsun kardeşim sohbetin adı ne biliyormusun kırathane bizde ıstaka çok hemde odun olanındanbebeler buraya giremez