- 18 May 2021
- 20,249
- 3,531
- Konbuyu başlatan
- #5,601
cümleten hayırlı sabahlarınız olsun arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Afrika'daki gece 4 te sabah mi oluyorcümleten hayırlı sabahlarınız olsun arkadaşlar
gece yarısını gectikten sonra artık sabahtır emmoAfrika'daki gece 4 te sabah mi oluyor
Aleyküm selamselamlar cümleten beyler bayanlar
ehlen emmoAleyküm selam
İse gitmedim serinyol a araştırma hastanesine gittim geldim ..doktor diyor öleceksin dedim sende öleceksin sanki dünyaya direk mi kalacan dedimehlen emmo![]()
sanki tek ona kalacak dünyaİse gitmedim serinyol a araştırma hastanesine gittim geldim ..doktor diyor öleceksin dedim sende öleceksin sanki dünyaya direk mi kalacan dedim![]()
Yüksek bet ten slot cevirmen gerek dedi. psikolojinin düzelmesi için dedisanki tek ona kalacak dünya![]()
yada kadın soymaca oyunumu diyorsunYüksek bet ten slot cevirmen gerek dedi. psikolojinin düzelmesi için dedi
Evet dediğim gibi oldu yine tek gol den yatış8 1 oldu böyle biter yatarız yine tek gol den her zaman ki gibi
Geçmiş olsunEvet dediğim gibi oldu yine tek gol den yatış
Brondby u19 5.5 üst lazım mandos qaplattir 6 gol kap ödülüGeçmiş olsun
nerden buluyorsun böyle maçları emmoBrondby u19 5.5 üst lazım mandos qaplattir 6 gol kap ödülü
Canli da var ammonerden buluyorsun böyle maçları emmo