- 18 May 2021
- 20,249
- 3,531
- Konbuyu başlatan
-
- #5,641
Aleyküm SelamSelamlar cümleten herkese
Selamlar cümleten herkese
EYVALLAH HAYIRDIR YAHU AYRAN İÇTİK AYRIMI DÜŞTÜKAleyküm selam
Estağfurullah fazla bakamıyoruz kusura kalma durumlar nanayEYVALLAH HAYIRDIR YAHU AYRAN İÇTİK AYRIMI DÜŞTÜK
herşey para mı yahu para kazanılır kaybedilir biz burda para için sohbet etmiyoruz ki maksat güzel hoş vakit geçirelim diyeEstağfurullah fazla bakamıyoruz kusura kalma durumlar nanay
Para için demedim ya herşey nanayherşey para mı yahu para kazanılır kaybedilir biz burda para için sohbet etmiyoruz ki maksat güzel hoş vakit geçirelim diye
herşey para mı yahu para kazanılır kaybedilir biz burda para için sohbet etmiyoruz ki maksat güzel hoş vakit geçirelim diyeEstağfurullah fazla bakamıyoruz kusura kalma durumlar nanay
hayat zaten nanayPara için demedim ya herşey nanay
Bugün ne var ne yok diye Bı göz gezdireyim dedimEn kotu yarın görüşürüz sen dedikodu yapmadan duramazsin
Yine nereyi tikladigimizda hangi sayfayı okutacan bizeKonu başlıgı içerik düzenlemesi yapıldı sayın üyelerimiz lütfen okuyalım
maşallah emmoda bir baba var ATATÜRk gibiYine nereyi tikladigimizda hangi sayfayı okutacan bize
Karşımda oturuyormaşallah emmoda bir baba var ATATÜRk gibi
he gördüm bizim hasan kirveye sallıyor faceden ender traşladı bizi diyeKarşımda oturuyor
Aynen oylehe gördüm bizim hasan kirveye sallıyor faceden ender traşladı bizi diye
yatırma ben sıfırladım bakiyeyi bilerek ...3 gündür çekemedim şunu
150 speen olan mi bu .3 gündür çekemedim şunu
Evet150 speen olan mi bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?