Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kesene bereket gelmiş mi o maç@Wolverine999
@MANDALİNA
@Dembele3538
Fıx bırakın kupon sonuclanmadi hala kupon sonuclanmadi daha sonuclandiktan sonra yollarım
Benimde carktan çıkan 3 tane frebet 3 lü kombine Tekten gitti mk 700-800 Harbiye gittiSize birsey soyleyimi yemin ederim bugün ts feneri yener dedim 8 mi 8 kusur mu ne öyle bir oranı vardi ts galibiyetinin ama gel gelelim oynayadim müsait değildim...
Şu fix im Telefona kayıt olmadımi hala@Wolverine999
@MANDALİNA
@Dembele3538
Fıx bırakın kupon sonuclanmadi hala kupon sonuclanmadi daha sonuclandiktan sonra yollarım
Çok enteresan Küfürü basıyorsun soyunma odasından gol geliyorAnasını qiktiklerim Belçika genk maci iy 3 1 bitti ikinci yarı 1 gol çıkmadı mk![]()
Şu zeminde şu oyunla iyi 6 gol çıkmış Bizim mahalle takımı bunlardan İyi oynar MKZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bende bunu buldum üstte maç sonuçları yazan yerin sağ tarafına doğru gidince gözüküyor 5 1 yazıyor
Al izle @MANDALİNAGelmiş maç abi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kerpoooo mesajı kıçımdan mı yazdım izledim öyle yazdımAl izle @MANDALİNA
Kerpoooo Ödül gelmiştir kesene bereket@Wolverine999
@MANDALİNA
@Dembele3538
Ula şu maçı gece canlı takip ettim. 100-96 bitmişti. +4.5 alıyordum oran birden düştü+2.5 almıştım. Demin baktım 103-104 golden state cyber kazanmış. Biten maçı nasıl kazanıyor mk ben şok. Maç başı 7 küsur oranı vardıAl izle @MANDALİNA
Lose mi olduUla şu maçı gece canlı takip ettim. 100-96 bitmişti. +4.5 alıyordum oran birden düştü+2.5 almıştım. Demin baktım 103-104 golden state cyber kazanmış. Biten maçı nasıl kazanıyor mk ben şok. Maç başı 7 küsur oranı vardı
Takip ettim Lose olan maç şimdi tutmuşLose mi oldu
Heyyyy Allah'ım kerpeten Kazanç yazıyor görmüyor musunLose mi oldu
46 ya 151 kazanç olmuşLose mi oldu
Kazandı yapmışlar hemencecik çekim verdimLose mi oldu