Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sıkıntı ne ver telimi cokelim seni. ParayaYok amına kodumun parası yok olunca veriyoruz zaten yok anlamıyonuz mu amkkk
Bas olum ibne mandalinaVanilo cremona basketbol sık sayende ismin gibi vanilyalı cremali pasta yiyeceğim mk
Çok büyük salaktasin muhteşem oynuyorsunUni at juve kuru
Sıkıntı yok Tuncay abiSıkıntı ne ver telimi cokelim seni. Paraya
Lannnnnn Aimar terbiyesizBas olum ibne mandalina
Yanlış anlama bana 1 lira faydası olmayan adamlar 50 kere yazdı 1de 2de hoş gördüm. 3.de yok da demedim. Var atmıyorum dedim bunda ayıp bir şey yok. Bana 1 lira faydası olana olunca 10 atayım ama olunca. Darlayan varsa da çık konuşmadan kapat dmyi. Dert ettiğine yazıkUsta adamlar yoktan anlamıyor darlıyor devamlı yok işte yok yok diyoru adamlar anlamıyor
Eyvallah usta sağ olasınYanlış anlama bana 1 lira faydası olmayan adamlar 50 kere yazdı 1de 2de hoş gördüm. 3.de yok da demedim. Var atmıyorum dedim bunda ayıp bir şey yok. Bana 1 lira faydası olana olunca 10 atayım ama olunca. Darlayan varsa da çık konuşmadan kapat dmyi. Dert ettiğine yazık
Saplakeee Sülo. Artık ben bile Pek kimseden para istemiyorumEyvallah usta sağ olasın
Bol şanslar dostum