- 19 Kas 2020
- 9,940
- 2,841
benden söylemesi sana sona demesinler borisin mekanında tayfalar yolsuz konuşurlar benden sana demesiBen birsey yemiyorum iftarı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
benden söylemesi sana sona demesinler borisin mekanında tayfalar yolsuz konuşurlar benden sana demesiBen birsey yemiyorum iftarı bekliyorum
Valla bak kendin soyluyon borisin mekanında tayfalar yolsuz ise sorumlusu mekan sahibidirbenden söylemesi sana sona demesinler borisin mekanında tayfalar yolsuz konuşurlar benden sana demesi![]()
patron sensin her gün dagıtım yapan sensin ben degilim kiValla bak kendin soyluyon borisin mekanında tayfalar yolsuz ise sorumlusu mekan sahibidir![]()
Ferdi nbrKuruduk adminim yeni roll nerede kaldı![]()
Ferdi kim reisFerdi nbr
Kredi çıkmadı bugün bankadanpatron sensin her gün dagıtım yapan sensin ben degilim ki![]()
Sallıyor oFerdi kim reis
Bol şans
157.5 üst du 159 bitmiş gelecekmiş ben daima kazandıran takımdan devam ediyorumMandalina reisin dediği gibi aynı maçtan devam etsek iyiymiş farkı kapamış dep![]()
Son 1 gol kalan
SanatçıFerdi kim reis
Saplakeee o zamanSon 1 gol kalan
Buram buram eydolu bahsi
4 kişi 106 gider
Yeter 725 Allah bereket versin ..iftarlik pide ekmek üçgen peynir alsak yeter ..