- 5 Eki 2023
- 4,754
- 2,076
Eydolunun hastane işi vardı Forumda Aktif kimsede yok. Deli gibi ikimiz yapalım haydiselamlar arkadaşlar nasılsınız @EYDOLU @MANDALİNA rolling yapalım toplanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eydolunun hastane işi vardı Forumda Aktif kimsede yok. Deli gibi ikimiz yapalım haydiselamlar arkadaşlar nasılsınız @EYDOLU @MANDALİNA rolling yapalım toplanın
7 de basla ammoselamlar arkadaşlar nasılsınız @EYDOLU @MANDALİNA rolling yapalım toplanın
Pense Baban nasıl oldu7 de basla ammo
Neden 7 de +7 mi oynucaksin7 de basla ammo
Saati 7 ye kurdum. Gelirim umarım7 de basla ammo
Eydolu acemi 9.5 üst oynar yatar ben yapayım@EYDOLU sen yapacan rollingi![]()
Doğru söylüyor mandos yapsınEydolu acemi 9.5 üst oynar yatar ben yapayım
Şaka be takılıyorum sende yapabilirsinDoğru söylüyor mandos yapsın
Yok la ben ciddiyim . Basketten anlamam birsey bilmem tek bildiğim 6.5 ustŞaka be takılıyorum sende yapabilirsin
Adminovic ile konuş yapın ortaya karışık birşeyler işteYok la ben ciddiyim . Basketten anlamam birsey bilmem tek bildiğim 6.5 ust
Ben yapacaksam papara yi biliyorsunYok la ben ciddiyim . Basketten anlamam birsey bilmem tek bildiğim 6.5 ust
Başka bahara artıkyogunlumuz vardı cvp yazamadım sizlere![]()
Kopenhag ve basaksehir maci 6.5 üst olursa fix yazarsin dm den .iki maçta 6.5 üst lazimBaşka bahara artık
Selamlar bol şanslarKopenhag ve basaksehir maci 6.5 üst olursa fix yazarsin dm den .iki maçta 6.5 üst lazim
Aleyküm selamSelamlar bol şanslar![]()