Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A.s tahmin et nasılizSelamlar Arkadaşlar Nasılsınız
Editörbet yine müdavim bonusu eklenmişTıkla birsey olmaz
Hee biliyom yazdim desteğe kendimi disladim.. bana sms atmayın 5 kuruşluk sitelerler isim olmaz dedimEditörbet yine müdavim bonusu eklenmiş![]()
aynen de öyle 3 liraya göz diken sitelerle oynanılmaz bizim vizyonumuz onlardan daha genişHee biliyom yazdim desteğe kendimi disladim.. bana sms atmayın 5 kuruşluk sitelerler isim olmaz dedim
Önce sordum canlıya kazanç saglarsam çekim yapabilirim dimi dedim.evet istediğiniz yöntem ile dedi..o zaman askidaki bakiyeyi verin dedim önce got olduaynen de öyle 3 liraya göz diken sitelerle oynanılmaz bizim vizyonumuz onlardan daha geniş![]()
adamlar ugraşıyor senleÖnce sordum canlıya kazanç saglarsam çekim yapabilirim dimi dedim.evet istediğiniz yöntem ile dedi..o zaman askidaki bakiyeyi verin dedim önce got oldu![]()
gelir arkadaşlar buraya rollingler etkinlikler çekilişler yapılır dahadda kalabalık oluruz inşallahTamamdır @BONUSSCHOOL
Notumu aldım kral
Saol kral seniyi akşamar arkdaşlar nasılsınız
He yav hiç sorma@EYDOLU ne oldu reis çöktüler galiba sana bu akşam sesisin kesildi![]()