- 30 Nis 2021
- 5,532
- 3,630
Kısmet nasipArkadaşlarını kavgaya çağırıp kendi gelmeyen adamlar gibisin takip sinerji hiç biri yok gelmez tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kısmet nasipArkadaşlarını kavgaya çağırıp kendi gelmeyen adamlar gibisin takip sinerji hiç biri yok gelmez tabi
Satışı goruyormusun maça bak kaç dakikada kaç gol çıktıArkadaşlarını kavgaya çağırıp kendi gelmeyen adamlar gibisin takip sinerji hiç biri yok gelmez tabi
Olan sana oldu son 10 dkda 3 attılarSatışı goruyormusun maça bak kaç dakikada kaç gol çıktı
Iy satış yaptı serefsizlerOlan sana oldu son 10 dkda 3 attılar
DemboşOlan sana oldu son 10 dkda 3 attılar
Var mı rollDemboş
Rol yapında 3 5 yolumuz olsun kuruduk mkDemboş
Bugün maçlar tam senliktiRol yapında 3 5 yolumuz olsun kuruduk mk
Öyle ama oynayamadiktan sonra neye yararBugün maçlar tam senlikti
Bugün basket son per vermese güzel kasa vardı.Öyle ama oynayamadiktan sonra neye yarar
Aynı valla kanka biran önce toplarız inşallahson 2-3 ayımın en kötü günlerini geçiriyorum anlatsam ağlarsınız şuan ki halime sigara almaya param yok siz hesap edin
Toparlarız Allahın izniyle
İnşallah 100-200 buluyoruz o da para değil zaten 2 parça bişey alıyorum eve bitiyor değeri yok paranın Allah yardım etsinAynı valla kanka biran önce toplarız inşallah
selamlar eyvallah sen nasilsinSelamlar iyi günler Arkadaşlar Nasılsınız
Teşekkürler sagolun tempoya devam bizlerdeselamlar eyvallah sen nasilsin
Aleyküm selam müdürümSelamlar iyi günler Arkadaşlar Nasılsınız
Aleyküm SelamSelamün aleyküm hayırlı cumalar
Aleyküm selamSelamün aleyküm hayırlı cumalar