- 5 Eki 2023
- 4,754
- 2,076
MK Sanki bo kunu çıkaran Benim. @Aimar @wustelerk sizce bana kendisiyle konusmadigim halde durduk yere itici vs yazan mı suçlu. Yoksa bu söz üzerine kü fürü basan mandoş mu suçluTmm sagol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MK Sanki bo kunu çıkaran Benim. @Aimar @wustelerk sizce bana kendisiyle konusmadigim halde durduk yere itici vs yazan mı suçlu. Yoksa bu söz üzerine kü fürü basan mandoş mu suçluTmm sagol
ne oldu laMK Sanki bo kunu çıkaran Benim. @Aimar @wustelerk sizce bana kendisiyle konusmadigim halde durduk yere itici vs yazan mı suçlu. Yoksa bu söz üzerine kü fürü basan mandoş mu suçlu![]()
ben asla küfür etmem kaardeşimAimar la takıla takıla kü für baz olduk![]()
Tebrikler gelmiş. Hepsi yeşil yanıyorGelirse 4 kişi 100
Bol şanslar. Maçlar çok geç. O saatte bu tavukGelirse 4 kişi 100
He canım Hiç edermisinben asla küfür etmem kaardeşim![]()
Alonedark matador konusuna Bir insan bu kadar mı itici olur gibi birşey yazmış. Bende bu mesajı bana yazmışsan senin sulaleni mikeyim yazdımne oldu la![]()
Bol şansGelirse 4 kişi 100
Bol şanslarGelirse 4 kişi 100
ben edeceğim adamı bilirimHe canım Hiç edermisin![]()
lan bunların gazına niye geliyorsun :dAlonedark matador konusuna Bir insan bu kadar mı itici olur gibi birşey yazmış. Bende bu mesajı bana yazmışsan senin sulaleni mikeyim yazdım
saplaaaaaaaaaaaaaaaaaGelirse 4 kişi 100
bol şanslar herkese rolde wild card uygulaması var mı eydolu beyGelirse 4 kişi 100
Hak edene hakkını veririm. Adamlar pi çin önde gideni. Önce beni kışkırtıyorlar kü für edince de ban yemem için raporluyorlarlan bunların gazına niye geliyorsun :d
Maçlar çok geç ben uyursaplaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zaten hepsi wild olanlarbol şanslar herkese rolde wild card uygulaması var mı eydolu bey![]()