- 19 Eki 2023
- 1,628
- 1,425
Burdayım abiKim var burda hele bir beğeni bırakın bu mesaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Burdayım abiKim var burda hele bir beğeni bırakın bu mesaja
Bıraktık pense kardeşKim var burda hele bir beğeni bırakın bu mesaja
İmamın selamı varKim var burda hele bir beğeni bırakın bu mesaja
Begeni sirasina göre ilk 3 kisiye 100 er tl gonderecem ..ufaktan rol yapın kafanıza göreKim var burda hele bir beğeni bırakın bu mesaja
O kim laİmamın selamı var
3 umuz ödül alıyoruz ödülü sen dağıtıyorsun Aimar Avni rolling yapalımBegeni sirasina göre ilk 3 kisiye 100 er tl gonderecem ..ufaktan rol yapın kafanıza göre
Mandoş şaşırmış beğenmemiş 25 yeterBegeni sirasina göre ilk 3 kisiye 100 er tl gonderecem ..ufaktan rol yapın kafanıza göre
100 gonderdim sapla ..katılıma göre dağıtım yaparsin .para senin öyle düşün.Burdayım abi
Avni kim yazdı MK Aimarami yazdım ben3 umuz ödül alıyoruz ödülü sen dağıtıyorsun Aimar Avni rolling yapalım![]()
Camideki kamu görevlisiO kim la
Ödülü ben dagitmiyorum rol yapmak için @BONUSSCHOOL verdi parayı3 umuz ödül alıyoruz ödülü sen dağıtıyorsun Aimar Avni rolling yapalım![]()
Bana atta Ben kendim takılayim şu 200 borcumu çıkarayımBegeni sirasina göre ilk 3 kisiye 100 er tl gonderecem ..ufaktan rol yapın kafanıza göre
Hım hım sağolsun bonusschol bize veriyor. Biz bonusschol a birşey veremiyoruzÖdülü ben dagitmiyorum rol yapmak için @BONUSSCHOOL verdi parayı
Para benim değil diyorum adam yolladı rol yapsınlar dedi..kazanırsan zaten paranı çıkarırsın tek takılmak yokBana atta Ben kendim takılayim şu 200 borcumu çıkarayım
Bol şansAdım 1
Betco kafayı yemiş maç 1-0 ilk yarı 0.5 üstü açık
Vardır bı boklukAdım 1
Sponsorluğu bitti buranın haberin olsun ..Adım 1