Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilbao ikimizide siktiHadi gel
Attık yaEydolu 100 ödülüm nerede
Git uyu git sahura kalkacaksinHerkese iyi geceler mandoş cuuuuuu uyur
Yeni etkinlik gelecekmiş tek adım kelle başı 2 bin liraHerkese iyi geceler mandoş cuuuuuu uyur
Acun rolden atmış 104 TL cikAttık ya![]()
Bizde bu şans varken Etkinlik gelsede kupon tutmazYeni etkinlik gelecekmiş tek adım kelle başı 2 bin lira
2 tl eksik atmış..Acun rolden atmış 104 TL cik
Birşey anlamadım. 3 kişi 100 Rolling dedin 98 de acun rolden gelse 198 olurdu. 98 geri role gitti 100 Bakiye olması lazım2 tl eksik atmış..
Hahshashhahsggagsgaggsgagdaggdahgs çıldırıcam ahhshahshagagggagagagBirşey anlamadım. 3 kişi 100 Rolling dedin 98 de acun rolden gelse 198 olurdu. 98 geri role gitti 100 Bakiye olması lazım![]()
Niye len çılgın Bediş misin senHahshashhahsggagsgaggsgagdaggdahgs çıldırıcam ahhshahshagagggagagag
Acun lose olsaydı ben yollayacaktim..hakkın yarına kaldıBirşey anlamadım. 3 kişi 100 Rolling dedin 98 de acun rolden gelse 198 olurdu. 98 geri role gitti 100 Bakiye olması lazım![]()
Uyu hadi seni bekliyoruz uyu diye roll yapacaz uyanıksın diye yapamıyoruzNiye len çılgın Bediş misin sen
Kim yapıyor ortak senmiUyu hadi seni bekliyoruz uyu diye roll yapacaz uyanıksın diye yapamıyoruz
Ben yaptım kazandım sen geç kaldın ya onaKim yapıyor ortak senmi![]()