- 5 Eki 2023
- 4,754
- 2,076
Parayı alan tüymusAdamlar yok piyasa da![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Parayı alan tüymusAdamlar yok piyasa da![]()
Teşekkürler sağolasın100 gonderildi paparaya
İftar yaptık ağırlık çöktü şimdi uyur kalırızAdamlar yok piyasa da![]()
Çabuk kaybet mandik sıra bekliyozİftar yaptık ağırlık çöktü şimdi uyur kalırız![]()
Niye biz adam değilmiyizAdamlar yok piyasa da![]()
Kaybettim bile rolling mi yapacaktık ? Artık 100 ü 200 yapamaz oldukÇabuk kaybet mandik sıra bekliyoz
Aha roll parasını yemiş kumarbaza bakKaybettim bile rolling mi yapacaktık ? Artık 100 ü 200 yapamaz olduk
Hocam 20 freespin kodunu bekliyoruz 30 kişi toplandık. Yetkili birimlerle iletişime geçin lütfenNiye biz adam değilmiyiz![]()
Benim hesap boş kalmış100 gonderildi paparaya
Abi roll parasıyla neden kendi kafana göre hareket ediyosun şaka mısın sen ya sabahtan beri bekliyorum roll olacak diyeKaybettim bile rolling mi yapacaktık ? Artık 100 ü 200 yapamaz olduk
Sen dün kazanmayacaktın. Başımıza ne geldiyse ondan geldiBenim hesap boş kalmış
Ben dünkü ödülü attı zannediyorum. 200 yapayım da borcumu öderim diyordumAbi roll parasıyla neden kendi kafana göre hareket ediyosun şaka mısın sen ya sabahtan beri bekliyorum roll olacak diye
Kayıp bonusu 100 yaparsam başka yere atıp açalımAbi roll parasıyla neden kendi kafana göre hareket ediyosun şaka mısın sen ya sabahtan beri bekliyorum roll olacak diye
Maalesef bende aynı durumdayım...ödenmeyen fatura var onları bile odeyemedimBenim hesap boş kalmış
Bitigim dün den yollayacağım para vardı o da benim değil di zaten onları attimNiye biz adam değilmiyiz![]()
Mandoşu İfşa etmişsinBitigim dün den yollayacağım para vardı o da benim değil di zaten onları attim
Yaparsın kendine güven@wustelerk maç ver ben 2 adımda yatıyom