- 26 Eki 2024
- 362
- 214
Ustaa bizim sıramız ne zmnNerede @Aimar sıra da o var o da yapsın rol ..sana attığım linki at .o da üye olsun yatırım yapsın rol yapsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ustaa bizim sıramız ne zmnNerede @Aimar sıra da o var o da yapsın rol ..sana attığım linki at .o da üye olsun yatırım yapsın rol yapsin
Atıldı vurda gelEfendim canim
Kanka ben uyemisim buraya sizin affye gecebilirmiyimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.burdan üye ol 100 atacaz siteye yatırım yaparsınız knk
Geçmeden takılKanka ben uyemisim buraya sizin affye gecebilirmiyim
@BONUSSCHOOLKanka ben uyemisim buraya sizin affye gecebilirmiyim
Buradaki linkten yatırım yapıyorsun birşey olmazKanka ben uyemisim buraya sizin affye gecebilirmiyim
Ne ara üye oldunuz ben olmamıştım hiç siz nerden duydunuz da üye olmuşsunuzKanka ben uyemisim buraya sizin affye gecebilirmiyim
Bu Kırkayak her yerdeNe ara üye oldunuz ben olmamıştım hiç siz nerden duydunuz da üye olmuşsunuz
Bizi takmadılar bbbNe ara üye oldunuz ben olmamıştım hiç siz nerden duydunuz da üye olmuşsunuz
Kim takmadıBizi takmadılar bbb
Sen ustaa sıra bize ne zmn qelir dedik cevap vermednKim takmadı
Mama sırası mıUstaa bizim sıramız ne zmn
Limit 5 kişilikti 3 kişi lose oldu ..Sen ustaa sıra bize ne zmn qelir dedik cevap vermedn
Ben kendi hakkımı Chelsea maçından yana kullandimSen ustaa sıra bize ne zmn qelir dedik cevap vermedn
@AekremGelirse 1 adim daha atariz 2 kisi 100 ilk beğenen 4 kisi arasından