- 30 Nis 2021
- 5,532
- 3,630
Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Emin006Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Bol şanslar kardasim yazdığın gibi gelsin,Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
@Wolverine999Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Bol şanslar Kupon var dediler geldik saplakeeeGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Gelir len bu kupon ama en son aklına ben gelmişim gücendimGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Bol şanslarGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Mk bir defa da gelir bu demesen olmaz dimi ..şimdi git kupon sonuclanincaya kadar gelmeGelir len bu kupon ama en son aklına ben gelmişim gücendim![]()
Gelirse bide Sende ödül alırız tam olurGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Mecburen geleceğim aynı maçlara oynadım MKMk bir defa da gelir bu demesen olmaz dimi ..şimdi git kupon sonuclanincaya kadar gelme![]()
Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Yaprağı yedikGelirse bide Sende ödül alırız tam olur![]()
Bol şansGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Geçmiş olsun kerpoGelir len bu kupon ama en son aklına ben gelmişim gücendim![]()
Sağol bilsem aynı maçları oynayacak oynamazdimGeçmiş olsun kerpo
Benim yattı bu gelirse 200 alirimGelirse bide Sende ödül alırız tam olur![]()
Aynen yedik sayende gitti 100 TL em alayım paramıYaprağı yedik
Celtic yatırmışBenim yattı bu gelirse 200 alirim
Senden aldık oynadıkSağol bilsem aynı maçları oynayacak oynamazdim