- 30 Nis 2021
- 5,532
- 3,630
@Emin006Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Bol şanslar kardasim yazdığın gibi gelsin,Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
@Wolverine999Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Bol şanslar Kupon var dediler geldik saplakeeeGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Gelir len bu kupon ama en son aklına ben gelmişim gücendimGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Bol şanslarGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Mk bir defa da gelir bu demesen olmaz dimi ..şimdi git kupon sonuclanincaya kadar gelmeGelir len bu kupon ama en son aklına ben gelmişim gücendim
Gelirse bide Sende ödül alırız tam olurGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Mecburen geleceğim aynı maçlara oynadım MKMk bir defa da gelir bu demesen olmaz dimi ..şimdi git kupon sonuclanincaya kadar gelme
Gelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Yaprağı yedikGelirse bide Sende ödül alırız tam olur
Bol şansGelirse 1 k dağıtım...katılan kişi sayısına göre boleriz... @wustelerk @Aimar @trefector12 @Kăbus @Thebos @MANDALİNA
Geçmiş olsun kerpoGelir len bu kupon ama en son aklına ben gelmişim gücendim
Sağol bilsem aynı maçları oynayacak oynamazdimGeçmiş olsun kerpo
Benim yattı bu gelirse 200 alirimGelirse bide Sende ödül alırız tam olur
Aynen yedik sayende gitti 100 TL em alayım paramıYaprağı yedik
Celtic yatırmışBenim yattı bu gelirse 200 alirim
Senden aldık oynadıkSağol bilsem aynı maçları oynayacak oynamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?