BONUSSCHOOL

Forum Yöneticisi
TC Onaylı Üye
18 May 2021
20,071
3,528

BONUSSCHOOL

Forum Yöneticisi
TC Onaylı Üye
18 May 2021
20,071
3,528
Adminovic etkinliklerden uzaklaştırıldiysam forumda ne işim var banla beni hemencecik. Tek yiyen tek ölür diyorsun da. Eydolu kaç kere ödül almaya geldi sende gelseydin.nerden bilelim paraya ihtiyacın olduğunu.
bizim ihtiyacımız söz konusu degildir !!!! bu forumdan o kadar ödül alıp forumdan faydalanalıp bu forumda dagıtım konusu açmıyorsan bir daha bu forumdan ödül olamazsınız!!!

Son düzenleme:

BORİS

MONACOLU
Forum Yöneticisi
TC Onaylı Üye
19 Kas 2020
9,940
2,841
Adminovic etkinliklerden uzaklaştırıldiysam forumda ne işim var banla beni hemencecik. Tek yiyen tek ölür diyorsun da. Eydolu kaç kere ödül almaya geldi sende gelseydin.nerden bilelim paraya ihtiyacın olduğunu.
Lafa Bak Hele iHTİYACIN Olsa !!!!! Ulan Teneke 2 yıldır forumda cebinde 1 tl olmadan sana insan gibi davrandık cebüne 3 kuruş para girdi kendi gtün başın ayrı oynamaya başladı ziktir bu forumdan ne sana nede senin giblerine gerek yok forumda Senin ihtiyacın varsa söyle biz verelim teneke kalkıp forumu karalamaya çalışıyorsun @BONUSSCHOOL adminim bunu uzaklaştır forumdan yedigi kaba sıcan insandan ne kendisine hayır olur nede bir başkasına @MANDALİNA seni daha bu forumda görmim çakal seni

BORİS

MONACOLU
Forum Yöneticisi
TC Onaylı Üye
19 Kas 2020
9,940
2,841
@BONUSSCHOOL adminim böyle yavşakları engelleme sakın teşir edelim herkesin kimin ne kadar çektigini görsün karektersiz sen bir okadarda onursuz bir tipsin @MANDALİNA

Geri
Üst Alt