Forumda ödül atacak dağıtım yapılacak kaç üye var. Eydolu harici doğru düzgün aktif adam yokbizim ihtiyacımız söz konusu degildir !!!! bu forumdan o kadar ödül alıp forumdan faydalanalıp bu forumda dagıtım konusu açmıyorsan bir daha bu forumdan ödül olamazsınız!!!
@EYDOLU4731 beni çok iyi tanır. Siz bilip bilmeden boş boş konuşmaya devam edin. Madem burada görmek istemiyorsunuz beni banlayin. Zaten böyle terbiyesiz birilerinin forumunda durmanın anlamida yoktur. Sarf ettigin kelimelere bak hele. Forum sahibine yakışmayan hareketler üye ile nasıl konuşuyorsun.Lafa Bak Hele iHTİYACIN Olsa !!!!! Ulan Teneke 2 yıldır forumda cebinde 1 tl olmadan sana insan gibi davrandık cebüne 3 kuruş para girdi kendi gtün başın ayrı oynamaya başladı ziktir bu forumdan ne sana nede senin giblerine gerek yok forumda Senin ihtiyacın varsa söyle biz verelim teneke kalkıp forumu karalamaya çalışıyorsun @BONUSSCHOOL adminim bunu uzaklaştır forumdan yedigi kaba sıcan insandan ne kendisine hayır olur nede bir başkasına @MANDALİNA seni daha bu forumda görmim çakal seni
terbiyesiz ramazan ramazan ağzımı bozdurma benim seviyene inmeyecegim.@BONUSSCHOOL adminim böyle yavşakları engelleme sakın teşir edelim herkesin kimin ne kadar çektigini görsün karektersiz sen bir okadarda onursuz bir tipsin @MANDALİNA
yürübe arkadaşım allah işini gücünü rast getirsin dinide kullanmayın kumar oyanıyorsunuz dinden bahsediyorsunuz agzımı bozdurmayın çakma müslüman ramazan ayımış ramazan ayı ise kumarda ne işin var arkadaşım dinide çıkarınıza alaetmeyin diyecemde okadar onursuzca yaşıyorsunuz ki degerlerinizi para hırsı için ucuza eleştiyorsunuz kendiniziterbiyesiz ramazan ramazan ağzımı bozdurma benim seviyene inmeyecegim.
sen uza bir git hele forumdan@EYDOLU4731 beni çok iyi tanır. Siz bilip bilmeden boş boş konuşmaya devam edin. Madem burada görmek istemiyorsunuz beni banlayin. Zaten böyle terbiyesiz birilerinin forumunda durmanın anlamida yoktur. Sarf ettigin kelimelere bak hele. Forum sahibine yakışmayan hareketler üye ile nasıl konuşuyorsun.
Senin Gibilerine Aramızda Yer YokBanlayin beni bu forumdan. Karaktersiz herifler çoluk çocukla muhatap oluyoruz. Madem beni bu forumda istemiyorsunuz banlamak çok mu zor. Şunu unutmayın Üyeler olmazsa siz bir hiç siniz. Banlayin şimdi beni.
@Aekrem gel la 14 gol lazımGariban rol yapam bende .50 TL birinden carptik.
Bjk 6.5 üst
PSV 6.5 üst kombin yapıp bastık.gelirse 10 kişiye 100 veririz.
O neymiş yavGariban rol yapam bende .50 TL birinden carptik.
Bjk 6.5 üst
PSV 6.5 üst kombin yapıp bastık.gelirse 10 kişiye 100 veririz.
Bol şansZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu maç 3.5 üst olursa 5 kısı 100 TL ödül dağıtacağım Bol şans
bol şanslar iyi forumlar dilerizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu maç 3.5 üst olursa 5 kısı 100 TL ödül dağıtacağım Bol şans
Takip şart mı usta .ben müsait değilim pek ..kimse gelmezse ödül hepsi benim miZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu maç 3.5 üst olursa 5 kısı 100 TL ödül dağıtacağım Bol şans
Gelirse ödülün hepsi senin usta kimse olmazsaTakip şart mı usta .ben müsait değilim pek ..kimse gelmezse ödül hepsi benim mi
TeşekkürlerGelirse ödülün hepsi senin usta kimse olmazsa
siz attırmasını bilmiyorsunuzHaydi aslanlar haydi koçlar basın son 1 gol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?