MANDALİNA

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
5 Eki 2023
4,754
2,076
bizim ihtiyacımız söz konusu degildir !!!! bu forumdan o kadar ödül alıp forumdan faydalanalıp bu forumda dagıtım konusu açmıyorsan bir daha bu forumdan ödül olamazsınız!!!
Forumda ödül atacak dağıtım yapılacak kaç üye var. Eydolu harici doğru düzgün aktif adam yok

MANDALİNA

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
5 Eki 2023
4,754
2,076
@EYDOLU4731 beni çok iyi tanır. Siz bilip bilmeden boş boş konuşmaya devam edin. Madem burada görmek istemiyorsunuz beni banlayin. Zaten böyle terbiyesiz birilerinin forumunda durmanın anlamida yoktur. Sarf ettigin kelimelere bak hele. Forum sahibine yakışmayan hareketler üye ile nasıl konuşuyorsun.

BORİS

MONACOLU
Forum Yöneticisi
TC Onaylı Üye
19 Kas 2020
9,940
2,841
terbiyesiz ramazan ramazan ağzımı bozdurma benim seviyene inmeyecegim.
yürübe arkadaşım allah işini gücünü rast getirsin dinide kullanmayın kumar oyanıyorsunuz dinden bahsediyorsunuz agzımı bozdurmayın çakma müslüman ramazan ayımış ramazan ayı ise kumarda ne işin var arkadaşım dinide çıkarınıza alaetmeyin diyecemde okadar onursuzca yaşıyorsunuz ki degerlerinizi para hırsı için ucuza eleştiyorsunuz kendinizi

BORİS

MONACOLU
Forum Yöneticisi
TC Onaylı Üye
19 Kas 2020
9,940
2,841
sen uza bir git hele forumdan

MANDALİNA

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
5 Eki 2023
4,754
2,076
Banlayin beni bu forumdan. Karaktersiz herifler çoluk çocukla muhatap oluyoruz. Madem beni bu forumda istemiyorsunuz banlamak çok mu zor. Şunu unutmayın Üyeler olmazsa siz bir hiç siniz. Banlayin şimdi beni.

BONUSSCHOOL

Forum Yöneticisi
TC Onaylı Üye
18 May 2021
20,071
3,528
Banlayin beni bu forumdan. Karaktersiz herifler çoluk çocukla muhatap oluyoruz. Madem beni bu forumda istemiyorsunuz banlamak çok mu zor. Şunu unutmayın Üyeler olmazsa siz bir hiç siniz. Banlayin şimdi beni.
Senin Gibilerine Aramızda Yer Yok

EYDOLU4731

VİP ÜYE
BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
30 Nis 2021
5,532
3,630
Haydi olm Beşiktaş sapla 1 tane 30 a kadar gerisi gelir