Piscoo
BonusSchool Üye
- 22 May 2021
- 12
- 0
baskan bana ekran resmi atarmisin benimde 25 tlyi sildide seninkide aynimi die sorcaktim bekleme seyi gittiYatti para.darisi basina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
baskan bana ekran resmi atarmisin benimde 25 tlyi sildide seninkide aynimi die sorcaktim bekleme seyi gittiYatti para.darisi basina
Dalga mı geçiyor bunlar ya bitti diyo daha bugün yayınlanmış ayıp ya bedava üye oldum insanın aklıyla oynuyorlar admin25 TL Değerinde 5 Kart Hediye
![]()
- Benzersiz, çoklu hesap olmadan bir üyeliğin sahip olabileceği bir bonustur.
- Tombala kategorisinde ücretsiz 5 kart satın alma hakkına sahiptir. 5 kart bedeli olarak hesabınıza 25 TL tanımlanmaktadır.
- Bu bonustan minimum çekim 100 TL'dir. Maximum çekim miktarı ise 250 TL'dir.
- Bu bonusu almanız halinde çekim yapabilmeniz için bonus miktarının ; Tombala alanında 3 kat çeviriminin yapılması gerekmektedir. Çekim esnasında bonusunuz sistem tarafından otomatik olarak kesilir .
- İlgili bonus sadece tombala kategorisinde geçerlidir.
- Bu promosyon 01.10.2021 tarihinden itibaren geçerlidir.
- Güncel promosyon ve bonusları takip etmek üyelerimizin sorumluluğundadır.
- TombalaVIP, sebep göstermeksizin ilgili promosyon ve kurallarını değiştirme, kötüye kullanımda iptal hakkını saklı tutar.
SİTE GİRİŞZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.