- 19 Eki 2023
- 1,628
- 1,425
Böbreğimi iste paramı alma mandoşSen 200 ü bana at dostluğumuz pekişsin![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Böbreğimi iste paramı alma mandoşSen 200 ü bana at dostluğumuz pekişsin![]()
Çok saçma Adamlar bizden konuda belirtilmeyen şeyi istiyorlar. heralde ben salagim okuduğumu anlamıyorum@MANDALİNA Vermeye niyetleri yok laga luga yapıyolar
@BİZBET DESTEK sen güzel bi cümle yaz ben sana atacam 200 lira, hemde freebet olarak değil direk banka hesabına
Hahahhaha sanada İyiki birşey dedik vur yüzümüze yüzümüzeBöbreğimi iste paramı alma mandoş![]()
Acunnnnn oradan bakınca çok mu salak görünüyoruz acaba@MANDALİNA Vermeye niyetleri yok laga luga yapıyolar
@BİZBET DESTEK sen güzel bi cümle yaz ben sana atacam 200 lira, hemde freebet olarak değil direk banka hesabına
Daha da katılmayız olur biterÇok saçma Adamlar bizden konuda belirtilmeyen şeyi istiyorlar. heralde ben salagim okuduğumu anlamıyorum
Bobregi verir mandoş bak simdiBöbreğimi iste paramı alma mandoş![]()
Kanka böbreğini veririmisinAcunnnnn oradan bakınca çok mu salak görünüyoruz acaba
Sen adamsınBobregi verir mandoş bak simdi
Lazımsa verelim tek böbrek ile idare ederizKanka böbreğini veririmisin
Mesaj alındı Bye bye AcunSen adamsın
Madamlarla işimiz yok
Adam para eziyor haberin olsunSen adamsın
Madamlarla işimiz yok
Kankam benim boşver böbreği fix otsun madenLazımsa verelim tek böbrek ile idare ederiz
Meto dayı sana demiyorumMesaj alındı Bye bye Acun
Kuruş yok ötmez kiKankam benim boşver böbreği fix otsun maden
Bırak abi bastım engeli zaten . 1 aylık borç verdik gık demedik 40 kere hava para verdik bişey demedik 50 kere sponsor verdik yine bişey demedik. İnsanoğlu nankör hainAdam para eziyor haberin olsun
Aynen insanoğlu nankörrrrrrrBırak abi bastım engeli zaten . 1 aylık borç verdik gık demedik 40 kere hava para verdik bişey demedik 50 kere sponsor verdik yine bişey demedik. İnsanoğlu nankör hain
Bırak abi bastım engeli zaten . 1 aylık borç verdik gık demedik 40 kere hava para verdik bişey demedik 50 kere sponsor verdik yine bişey demedik. İnsanoğlu nankör hain
Kuş ötmüyormu yoksaKuruş yok ötmez ki
Değer bilmeyenler klubundenBırak abi bastım engeli zaten . 1 aylık borç verdik gık demedik 40 kere hava para verdik bişey demedik 50 kere sponsor verdik yine bişey demedik. İnsanoğlu nankör hain