- 5 Eki 2023
- 4,754
- 2,076
Manyak kuruşla kuşun ne ilgisi varKuş ötmüyormu yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Manyak kuruşla kuşun ne ilgisi varKuş ötmüyormu yoksa
Bırak abi bastım engeli zaten . 1 aylık borç verdik gık demedik 40 kere hava para verdik bişey demedik 50 kere sponsor verdik yine bişey demedik. İnsanoğlu nankör hain
Bırak abi bastım engeli zaten . 1 aylık borç verdik gık demedik 40 kere hava para verdik bişey demedik 50 kere sponsor verdik yine bişey demedik. İnsanoğlu nankör hain
Niye üstüne alınıyon sen bilader senin için konuşmuyorumvalla bende seni engelledim sen ne zaman bana bi aylik borc vermisin ki otuyorsun bende yeri geldinde her türlü paylasimimi yaptim borcu verdin bi ay beklemem dedin 2 gun sonra attim ben zaten sana yeri geldi buraya acmak istemiyorum bisu yazdın cebimdeki 100 u sana attim arkadan konuşmak güzel konuş sen napim milletn borc alim sana mi atim ne istiyorsun anlamıyorum kupon gelse zaten atarim gelmeyince napacam sana brn
Niye üstüne alınıyon sen bilader senin için konuşmuyorum
Bol şans
Hahahahahha bizim içimizi Allah biliyor o yeterKim bilir simdi nasil dua ediliyor kaybetsij diye![]()
Hahahahahha bizim içimizi Allah biliyor o yeter
Gelmiş işte ağlama
Bizim dedim zaten sadece benim demedimAllah herkesin içini biliyor sana özel birşey değil