2. Adımda wonn @EYDOLU4731
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vardı banli sanırım explosenTanışırız bb de hesap var mı?
varTanışırız bb de hesap var mı?
bu gece acılcakVardı banli sanırım explosen
Rangers ben ula burda da mı varsın
Adam kara listem mkVardı banli sanırım explosen
yav bılmıyom bu vesıle mı olacak benımle problemın ne kapatalım artık dıgerlerını de uyar benım sana ne zararım var bıktım artıkRangers ben ula burda da mı varsın![]()
BU EYDOLU ABILIK YAP DIYOZ HI C UMRUNDA DEGILAdam kara listem mk
wolwerinle de arkadaslıgın var mıAdam kara listem mk
Bak ileri geri konuşma yeter senle sorunum yok ta bide etkinlik yap kazandıkça alıp kaçma durumun olmaz yapmazsın bişey demiyom.yav bılmıyom bu vesıle mı olacak benımle problemın ne kapatalım artık dıgerlerını de uyar benım sana ne zararım var bıktım artık![]()
bu ahmet ne ugrasıyor benımle aptal kendıde ban yedı benıde delı ettıRangers ben ula burda da mı varsın![]()
yav durumum yok ben elıme 5k 10k para gectı mı dagıtım yapıyorum zaten nıye alıp kacayım hem odul alıp etkınlık acmayan bı ton adam var nıye bana sardınızBak ileri geri konuşma yeter senle sorunum yok ta bide etkinlik yap kazandıkça alıp kaçma durumun olmaz yapmazsın bişey demiyom.
Var adamın annesine niye küfür ediyon aciz mısın?wolwerinle de arkadaslıgın var mı
siz gelip bana dılencı para avcısı dersenız bende ılerı gerı konusurum sız yapmayın ben de sıze bısey dememBak ileri geri konuşma yeter senle sorunum yok ta bide etkinlik yap kazandıkça alıp kaçma durumun olmaz yapmazsın bişey demiyom.
yav deli ettini z beni ondan ettım neyse olan oldu eskıyı kapatalım onlarada soyle sız bana bulasmayın bende sızeVar adamın annesine niye küfür ediyon aciz mısın?
Uzatma dilencisin tabi benle de samimi olma dediğim gibi hiç bir etkinliğime almam seni şimdi de para atmamda eydoluyu kirmayacam.siz gelip bana dılencı para avcısı dersenız bende ılerı gerı konusurum sız yapmayın ben de sıze bısey demem
bende senı adam sandım duzgun konusmaya calısıyorum yıne bo kunu cıkarıyorsunUzatma dilencisin tabi benle de samimi olma dediğim gibi hiç bir etkinliğime almam seni şimdi de para atmamda eydoluyu kirmayacam.
Ben adamım bilen bilir kaç senedir abi kardeş dediğim adamlar var neyden bahsediyon sen.bende senı adam sandım duzgun konusmaya calısıyorum yıne bo kunu cıkarıyorsun
yav bırak 3 4 kısı cete kurmussunuz admınde bısey dıyemıyor sızeBen adamım bilen bilir kaç senedir abi kardeş dediğim adamlar var neyden bahsediyon sen.