- 23 Eki 2024
- 637
- 300
bana sen ve senınle takılan kımse daha etıket atmasın bende sızın ne etkınlıgınız ne sıze bır etıket atmam rahat bırakın artık benıBen adamım bilen bilir kaç senedir abi kardeş dediğim adamlar var neyden bahsediyon sen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bana sen ve senınle takılan kımse daha etıket atmasın bende sızın ne etkınlıgınız ne sıze bır etıket atmam rahat bırakın artık benıBen adamım bilen bilir kaç senedir abi kardeş dediğim adamlar var neyden bahsediyon sen.
Bb de ekmek yiyemezsin herkes biliyor beleşci olduğunu neyse alıntılama son adımı atcam gelirse ödülü eydoludan al onu da atmam da işte.bana sen ve senınle takılan kımse daha etıket atmasın bende sızın ne etkınlıgınız ne sıze bır etıket atmam rahat bırakın artık benı
kendı etkınlıgınız kalmadı bı de mılletın etkınlıklerıne de karısıyorsunuz buna hakkınız yok dagıtım yaparım yapmam senı ve kımseyı ılgılendırmez zoruna gıdıyorsa dagıtım yapmassın ve ya benı men ettın dıyorsun edersın gerisi seni ilgilendirmez sen dedıklerımı yapmassan bende ana avrat her seye kufur ederım cunku ahlak yok sızdeBen adamım bilen bilir kaç senedir abi kardeş dediğim adamlar var neyden bahsediyon sen.
yav bırak gercek hesapla yazamayınca multıden kufur edıyorsunuz bunları bırakın adam olunBb de ekmek yiyemezsin herkes biliyor beleşci olduğunu neyse alıntılama son adımı atcam gelirse ödülü eydoludan al onu da atmam da işte.
Kardeş sktir olup gider misin?kendı etkınlıgınız kalmadı bı de mılletın etkınlıklerıne de karısıyorsunuz buna hakkınız yok dagıtım yaparım yapmam senı ve kımseyı ılgılendırmez zoruna gıdıyorsa dagıtım yapmassın ve ya benı men ettın dıyorsun edersın gerisi seni ilgilendirmez sen dedıklerımı yapmassan bende ana avrat her seye kufur ederım cunku ahlak yok sızde
ben senın kafanı sıkeyım asıl ıpne senı ben sana kufur ettım mı g o tKardeş sktir olup gider misin?
siz velet gıbı anca bos ıslerle ugrasın ama yemıcem daha bunları dun sonduKardeş sktir olup gider misin?
Senin gibi dilenci öç evlatlarına yer yok forumlarda bb de herkese söyledim beleşci olduğunu ekmek yiyemezsin alıntı yapma pic kurusu.siz velet gıbı anca bos ıslerle ugrasın ama yemıcem daha bunları dun sondu
yav senın anan dılencıdir tum cekılıslerde cıksam bende rolıng acardım her gun senınle adam gıbı konusma k ıstedım onda bıle alay edıyorsun cıft karakterlı mısın nesin aptal herif param olsa zaten forumda takılmazdım sen anlayamassın bu ısı beynın ermezSenin gibi dilenci öç evlatlarına yer yok forumlarda bb de herkese söyledim beleşci olduğunu ekmek yiyemezsin alıntı yapma pic kurusu.
****** git orayıda bırakmıcam catla patla oc@EYDOLU4731 ben çıkıyorum forumdan buna 1 kuruş vermem abi gelirse Ahmet'e atarım bu oç evladını bi forumda cekemiyoz zaten burayı da esir almış mk piçi
Anasi bacısı skişmiş seni****** git orayıda bırakmıcam catla patla oc
senin akraba evlılıgı kesin atla eşek çiftleşmiş başka turlu senın gibi varlık cıkamazAnasi bacısı skişmiş seni
gece gelıcem bırakacaktım forumu ama bu laflardan sonra ınadına dıkılıcem gor bakalımAnasi bacısı skişmiş seni