Thebos

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
29 Eyl 2024
97
88
bana sen ve senınle takılan kımse daha etıket atmasın bende sızın ne etkınlıgınız ne sıze bır etıket atmam rahat bırakın artık benı
Bb de ekmek yiyemezsin herkes biliyor beleşci olduğunu neyse alıntılama son adımı atcam gelirse ödülü eydoludan al onu da atmam da işte.

Metin2

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
23 Eki 2024
637
300
Ben adamım bilen bilir kaç senedir abi kardeş dediğim adamlar var neyden bahsediyon sen.
kendı etkınlıgınız kalmadı bı de mılletın etkınlıklerıne de karısıyorsunuz buna hakkınız yok dagıtım yaparım yapmam senı ve kımseyı ılgılendırmez zoruna gıdıyorsa dagıtım yapmassın ve ya benı men ettın dıyorsun edersın gerisi seni ilgilendirmez sen dedıklerımı yapmassan bende ana avrat her seye kufur ederım cunku ahlak yok sızde

Metin2

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
23 Eki 2024
637
300
Bb de ekmek yiyemezsin herkes biliyor beleşci olduğunu neyse alıntılama son adımı atcam gelirse ödülü eydoludan al onu da atmam da işte.
yav bırak gercek hesapla yazamayınca multıden kufur edıyorsunuz bunları bırakın adam olun

Thebos

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
29 Eyl 2024
97
88
kendı etkınlıgınız kalmadı bı de mılletın etkınlıklerıne de karısıyorsunuz buna hakkınız yok dagıtım yaparım yapmam senı ve kımseyı ılgılendırmez zoruna gıdıyorsa dagıtım yapmassın ve ya benı men ettın dıyorsun edersın gerisi seni ilgilendirmez sen dedıklerımı yapmassan bende ana avrat her seye kufur ederım cunku ahlak yok sızde
Kardeş sktir olup gider misin?

Metin2

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
23 Eki 2024
637
300
senın buraya gelmen ıyı oldu dıger forumda ne yapsam da sureklı ban yedık bısey dıyememıstım burdan dedım ıyı oldu rahatladım sızı daha adamdan sayanın bosuna ugrastım kac gundur bos ucuz adamsınız

Metin2

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
23 Eki 2024
637
300
Senin gibi dilenci öç evlatlarına yer yok forumlarda bb de herkese söyledim beleşci olduğunu ekmek yiyemezsin alıntı yapma pic kurusu.
yav senın anan dılencıdir tum cekılıslerde cıksam bende rolıng acardım her gun senınle adam gıbı konusma k ıstedım onda bıle alay edıyorsun cıft karakterlı mısın nesin aptal herif param olsa zaten forumda takılmazdım sen anlayamassın bu ısı beynın ermez

Thebos

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
29 Eyl 2024
97
88
@EYDOLU4731 ben çıkıyorum forumdan buna 1 kuruş vermem abi gelirse Ahmet'e atarım bu oç evladını bi forumda cekemiyoz zaten burayı da esir almış mk piçi

Metin2

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
23 Eki 2024
637
300
hadi bakalım kurt ınınce sahaya cakallar dagılırmıs gorecem sızı

Metin2

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
23 Eki 2024
637
300
@EYDOLU4731 goruyorsun once durumun yoksa anlarım bıze laf etme dıyor sonra dılencı dıyor kufur edıyor ben elımı uzattım daha bunlar ıcın ugrasmıcam zaten bu da sondu

Geri
Üst Alt