- 18 May 2021
- 20,099
- 3,528
- Konbuyu başlatan
sabah 6 da iştimaya hazır olun benden söylemesi telefonlarınız kapalı olsun 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Atayim sana mandos gibi rol dondur katılan olursa. ben uyuyacam sabah iş var..katılan olmasada kendin pişir kendin yeYok kerpo hayırdır
forum sayfamızı etiketleyerek paylaşım yaptım. tekrar teşekkür ediyorum.sizlere zahmet ödülünüz geldigini twitterdan forum sayfamızın twitter adresini etiket yaparsanız memnun oluruz bol şanslar dileriz
Varmı aktif yada gündüz yap sen bence gece kimelse olmazAtayim sana mandos gibi rol dondur katılan olursa. ben uyuyacam sabah iş var..katılan olmasada kendin pişir kendin ye
Rol başlıyor birazdan katılmak isteyen varsa katılabilir @Aimar yapacak rol u başarılı olursa dağıtım yapılacakforum sayfamızı etiketleyerek paylaşım yaptım. tekrar teşekkür ediyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Gelen gelir knk gelen olmazsa ikimiz kirisirizVarmı aktif yada gündüz yap sen bence gece kimelse olmaz
bol şanslar. wonlasın.Rol başlıyor birazdan katılmak isteyen varsa katılabilir @Aimar yapacak rol u başarılı olursa dağıtım yapılacak
biz teşekkür ederiz bol şanslarforum sayfamızı etiketleyerek paylaşım yaptım. tekrar teşekkür ediyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tmm ozman sen at olayı yazıyorum ilk kupon ikiliGelen gelir knk gelen olmazsa ikimiz kirisiriz![]()
Sonra tüm kasa ikili rol biterTmm ozman sen at olayı yazıyorum ilk kupon ikili
yarın rolling yapalım bence akşam 7 8 daha uygun herkesin aktif oldugu saatTmm ozman sen at olayı yazıyorum ilk kupon ikili
Kafana yatan maç varsa .yap yoksa kalsın yarına benden çıktı ben yatar..iyi gecelerTmm ozman sen at olayı yazıyorum ilk kupon ikili
Geliyor ikili birazdan @SKYLOFTSBET DESTEK oynuyorumKafana yatan maç varsa .yap yoksa kalsın yarına benden çıktı ben yatar..iyi geceler
Bol şansGeliyor ikili birazdan @SKYLOFTSBET DESTEK oynuyorum
Rastgele kankaİlk adım
Gelirse katilama göre teke basarız yada 2 maca