- 22 Kas 2020
- 1,640
- 1,101
Fix yaz 208 seninAtsanıza lann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fix yaz 208 seninAtsanıza lann
DmFix yaz 208 senin
rica ederiz emegine eline konu saglık yılların emekçisisin sende maşallah her yerdesinOna da attım parayı ekstra isterse yine atarım problem yok adminim tşkler
Benim olmadığım masa olamaz bu ara işten çıktım buraya daldım biraz görebilirsin benirica ederiz emegine eline konu saglık yılların emekçisisin sende maşallah her yerdesin![]()
çalışman iyidir sosyal alan olarak düşmen daha güzeldirBenim olmadığım masa olamaz bu ara işten çıktım buraya daldım biraz görebilirsin beniişe girince tanı cekiliyorum biraz arada
Nasip olursa arastiyorum eve yakın bizde insanız uzun yer adamı yoruyor ben İstanbul'un merkezindeyim ulasimim rahat şükürler olsun ama yine uzak yer olunca yıpranıyor bakalım hayirlisi artık çalışmak iyidirçalışman iyidir sosyal alan olarak düşmen daha güzeldir
yakın olursa daha rahat oluyor insan evet öyle bazen tercihler elimizde olmuyor seni fırsatın oldukça daha aktif görürsek daha memnun oluruzNasip olursa arastiyorum eve yakın bizde insanız uzun yer adamı yoruyor ben İstanbul'un merkezindeyim ulasimim rahat şükürler olsun ama yine uzak yer olunca yıpranıyor bakalım hayirlisi artık çalışmak iyidir
Benim laptop kırıldı 2 3 ay önce yoksa daha aktif olurdumyakın olursa daha rahat oluyor insan evet öyle bazen tercihler elimizde olmuyor seni fırsatın oldukça daha aktif görürsek daha memnun oluruz
olur elbet belki neden olmasın siz aktif olun katkılar geliştikçe bizlerde katkılarda bulunuruz devamlı aktif profosyonel forumculugu bilen arkaşları her zaman destekliyoruz forumculuk bir kültür futbol bir sanattırBenim laptop kırıldı 2 3 ay önce yoksa daha aktif olurdum
Aynen öyleolur elbet belki neden olmasın siz aktif olun katkılar geliştikçe bizlerde katkılarda bulunuruz devamlı aktif profosyonel forumculugu bilen arkaşları her zaman destekliyoruz forumculuk bir kültür futbol bir sanattır![]()